Leuke zwemlessen bij Geusseltbad Maastricht met EasySwim ABC zwemmen

Turbo zwemmen


Wil jij jouw kind op een leuke en snelle, maar ook verantwoorde manier het zwemdiploma A (of B/C) laten halen? Dat kan!

Samen met Timo en Tina Turbo beleeft jullie kind tijdens onze Turbocursus iedere dag een nieuw en onvergetelijk zwemavontuur, waarbij ze alle vereisten voor het diploma leren middels de EasySwim methode. Wij maken van jouw kind een Turboheld!


Nu beschikbaar: zomercursussen

turbo-slogan

Ken je Timo en Tina Turbo al? Zij hebben in slechts 10 dagen tijd hun zwemdiploma gehaald in het Geusseltbad; wat een Turbohelden! Ook jij kunt in de schoolvakantie – net als Timo en Tina – een echte Turboheld worden. Elke dag ga je drie uurtjes op Turbotraining en beleef je een nieuw wateravontuur, in en rondom het water. Zo ga je met je eigen vlot naar de overkant, spring je als een echte Turboheld met kleren aan het water in en schiet je als een speer door het zwembad, dat is pas stoer! Je leert tal van Turbohelden-trucjes aan de hand van de EasySwim methode, zodat je alle vereisten voor je diploma onder de knie krijgt. Je heldendaden worden beloond, maar de mooiste prijs ontvang je natuurlijk aan het einde: je heldencape én zwemdiploma A , B of C!

 

De cursus Turbozwemmen vindt plaats in het Geusseltbad in Maastricht. De lessen worden gegeven onder leiding van gediplomeerde instructeurs aan de hand van de EasySwim lesmethode.  Tijdens de Turbocursus zijn kinderen onbewust intensief bezig met het leren van alle vereisten voor het zwemdiploma. De lessen zijn zo ingericht dat alle technieken op een leuke en gevarieerde manier aan bod komen. Na het succesvol doorlopen van het ‘avontuur’ ontvangt de held het officiële zwemdiploma.

Accepteer de marketing-cookies om de video te bekijken

Turbocursus voor zwemdiploma A

De 10-daagse Turbohelden cursus voor zwemdiploma A is er voor kinderen vanaf 5 jaar, die enigszins watervrij zijn. De cursus is niet voor iedereen geschikt. Vooraf moeten kinderen ‘voorzwemmen’, om te bekijken of ze mee kunnen doen. Zo ja, dan gaan ze in groepjes van maximaal 5 kinderen aan de slag met Timo & Tina! Op de laatste dag van de cursus gaan de kinderen op voor hun diploma.

Ook voor diploma B en C!

Het is voor kinderen ook mogelijk om het zwemdiploma B of C versneld te halen. Ook hiervoor geldt dat de kinderen eerst moeten voorzwemmen om te bepalen of ze kunnen deelnemen aan de cursus. De Turbocursus voor zwemdiploma B of C duurt 5 dagen.

Kosten

Turbocursus zwemdiploma A (10 dagen) kost € 890,00
Turbocursus zwemdiploma B of C (5 dagen) kost € 390,00

Voor kinderen die al op zwemles zitten bij het Geusseltbad geldt een aantrekkelijke kortingsregeling, op basis van het zwemniveau. Neem contact op met zwemlessen@maastricht.nl voor meer informatie.

Diplomagarantie

Zwemveiligheid staat bij ons voorop. Als een kind na de cursus nog niet goed genoeg kan zwemmen en het diploma dus nog niet haalt, kan hij of zij zonder meerkosten door in de reguliere lessen. Dat is de diplomagarantie die wij bij onze Turbocursussen bieden. Zo wordt elk kind een Turboheld: vroeg of ietsje later!

Geplande turbocursussen

De turbocursussen vinden plaats in de kerst- en zomervakanties. De eerstvolgende cursussen vind je hieronder. Om deel te nemen aan de cursus moeten de kinderen eerst voorzwemmen. Hierbij kijkt de zweminstructeur of de cursus geschikt is voor het kind.


> Kerstvakantie (van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023)
De inschrijvingen zijn nog niet geopend. Meer informatie volgt later.

> Zomervakantie (van 15 juli t/m 27 augustus 2023)
De inschrijvingen zijn nog niet geopend. Meer informatie volgt later.

Leuke zwemlessen bij Geusseltbad Maastricht met EasySwim ABC zwemmen

Let op: maak eerst een account aan (‘aanmelden als nieuwe gebruiker’) en klik vervolgens de zwemles van jullie voorkeur aan. Na inschrijven nemen wij z.s.m. contact op.

Laat jouw kind een Turboheld worden!

Heb je nog vragen over onze turbocursussen? Stuur een e-mail naar zwemlessen@maastricht.nl met jouw vraag en (contact)gegevens, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Bellen kan natuurlijk ook! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 043-3504500

This post is also available in: Engels