Leuke zwemlessen bij Geusseltbad Maastricht met EasySwim ABC zwemmen

EasySwim zwemlessen in Maastricht


Ben je op zoek naar goede én leuke zwemlessen op een toplocatie in Maastricht? Zoek niet verder! Bij het Geusseltbad geniet jouw kind van actieve, leerzame en vooral plezierige zwemlessen, in een moderne omgeving waar ook de ouders en begeleiders aangenaam kunnen vertoeven. Ons zwemlesplan is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar. We werken met de speelse en uitdagende werkvormen van de EasySwim-methode, 
die aansluit bij de belevingswereld van het kind en leren zwemmen nog leuker, makkelijker én veiliger maakt. Zo leert jouw kind op geheel eigen wijze de zwemtechnieken en -vaardigheden om succesvol A, B en C te behalen!

Superleuke zwemlessen met EasySwim!

Bij Geusseltbad Maastricht werken wij met de internationaal erkende EasySwim methode, waarbij het plezier van het kind centraal staat! Tijdens de lessen maken we gebruik van speciale zwempakjes en speelse lesmaterialen, die perfect aansluiten bij de belevingswereld van kinderen, waardoor ze de lesstof makkelijker eigen maken.

Dankzij het EasySwim zwempakje kunnen de kinderen vrij bewegen en voelen ze zich veilig en vertrouwd in het water. Zo kunnen ze spelenderwijs ervaren waaróm ze iets op een bepaalde manier moeten doen. Dat past veel beter bij de logica van een kind, waardoor de lesstof beter blijft hangen. Ook staat de zweminstructeur of -instructrice bij de kinderen in het zwembad, wat zorgt voor betere ondersteuning, meer persoonlijke aandacht en een hoger leerrendement.

Zwemlessen bij het Geusseltbad zijn in alles gericht op een leven lang zwemplezier: ervaar het zelf!

Zwemlessen bij Geusseltbad

We werken met de speelse, uitdagende en interactieve werkvormen van de EasySwim-methode, waarbij het plezier van de kinderen en aandacht voor hun individuele leerproces centraal staat. De zwemlessen duren 45 minuten en er wordt gebruikt gemaakt van een EasySwim-zwempakje.

Er kan gekozen worden voor één of twee keer zwemles per week:

  • 2 x per week, op maandag en donderdag
  • 1x per week, op dinsdag, vrijdag of zaterdag

Bij inschrijven komt het kind eerst op de wachtlijst te staan. Zodra er een nieuwe lesgroep start op de dag en tijd van jullie voorkeur, wordt er contact opgenomen. Hoe lang dit duurt, is afhankelijk van de populariteit van de gekozen les. Bij flexibele beschikbaarheid kan er doorgaans sneller gestart worden. Er zijn de hele week door zwemlessen op diverse tijdstippen. Het lesschema staat hieronder.

 

Instromen ABC lessen jeugd <12 jaar

Heeft uw kind al zwemlessen gehad bij een andere zwemschool, dan hoeft hij/zij wellicht niet te starten vanaf het begin, maar kan hij/zij instromen in een bestaande lesgroep. Hiervoor komt uw kind eerst voorzwemmen. Een zweminstructeur zal advies geven waar uw kind zou kunnen instromen. Het voorzwemmen vindt elke woensdag plaats van 13.15 – 13.45 uur in het Zorgbad. Zorg dat u om 13.00 uur aanwezig bent i.v.m. omkleden.

abc-1

Let op: maak eerst een account aan (‘aanmelden als nieuwe gebruiker’) en klik vervolgens de zwemles van jullie voorkeur aan. We nemen contact op zodra jullie kunnen starten!

Leuke zwemlessen bij Geusseltbad Maastricht met EasySwim ABC zwemmen

Zwemdiploma voor een vaste prijs

Wij begrijpen dat het voor ouders fijn is om inzicht te hebben in de totale kosten van het zwemlestraject en de geschatte tijd waarbinnen jouw kind kan afzwemmen. Daarom hebben we een diploma-garantieplan ontwikkeld. Dat betekent dat je een vaste prijs betaalt voor het behalen van het A-diploma, ongeacht het aantal benodigde EasySwim zwemlessen. Ook bieden we all-in lespakketten voor het B- en C-diploma en zelfs voor het gehele ABC-traject. Zo weet je precies waar je financieel aan toe bent: wel zo prettig!

Wil je geen all-in pakket afsluiten? Geen probleem! We bieden ook losse 4-weken kaarten voor 1 of 2x per week zwemmen. De tarieven staan hieronder.

Zwemlessen tarieven 2019:

Zwemlessen Tarieven
All-in lespakket diploma A* € 585,00
Lespakket diploma B € 165,00
Lespakket diploma C € 165,00
4-weken kaart A/B/C: 2x per week € 68,00
4-weken kaart A/B/C: 1x per week € 34,00
Inschrijfgeld (incl. zwempas) € 15,00
Proefzwemmen / Voorzwemles € 10,00
Diplomazwemmen € 20,00

* betaling in termijnen is mogelijk

Lesschema 2019-2020

Zwemles Diploma A: 2x per week
Maandag & Donderdag

 

16:15 – 17:00 uur

17:00 – 17:45 uur

Zwemles Diploma A: 1x per week
Dinsdag of Vrijdag

 

16:15 – 17:00 uur

17:00 – 17:45 uur

Zaterdag

 

 

08:00 – 08:45 uur

08:45 – 09:30 uur

09:30 – 10:15 uur

Extra lessen Diploma A
Woensdag

 

15:00 – 15:45 uur (zorgbad)

 

Oefenuurtje voor alle zwemles-kinderen
Zondag 11:30 – 12:30 uur
 

 

Zwemles Diploma B: 2x per week

Maandag & donderdag

 

16:15 – 17:00 uur
Zwemles Diploma B/C: 1x per week
Dinsdag of Vrijdag

 

16:15 – 17:00 uur

17:45 – 18:30 uur

Woensdag

Donderdag

Zaterdag

 

17.00 – 17.45 uur

17.00 – 17.45 uur

08.45 – 09.30 uur

10.15 – 11.00 uur

Zwemlessen Maastricht Geusseltbad

Sta je op de wachtlijst?

Kom naar de GRATIS watervrijlessen!

Om jouw kind alvast voor te bereiden op de zwemlessen bij het Geusseltbad, bieden wij gratis watervrijlessen aan. Tijdens deze lessen ga je samen met je kind het water in. Onder begeleiding van een zweminstructeur, krijg jullie speelse oefeningen zodat jouw kind alvast vertrouwd raakt met alle aspecten van het water. Denk hierbij aan onderwater gaan, drijven, spetteren en springen.

De watervrijles is elke zondag van 08:30 tot 09:00 uur (gratis voor alle kinderen op de wachtlijst, ouders betalen recreatief tarief). Aansluitend kunnen jullie gezellig samen familiezwemmen in het recreatiebad!

Zit je op zwemles bij het Geusseltbad?

Kom samen extra oefenen!

Het oefenuurtje is er voor alle kinderen die al op zwemles zitten in het Geusseltbad en die samen met hun ouders extra willen oefenen. Met behulp van stuurkaarten en tips en instructies van de zweminstructeur kunnen jullie samen op een leuke manier aan de slag om de vaardigheden voor het A-diploma extra te oefenen.

Het oefenuurtje is elke zondag van 11:30 tot 12:30 uur (gratis voor alle zwemles-kinderen, ouders betalen recreatief tarief). Voor en na de zwemles kunnen jullie recreatief zwemmen in onze baden!

Leerlingvolgsysteem

Wij werken met een leerlingvolgsysteem, waarmee de instructeurs én de ouders de prestaties en vorderingen bij kunnen houden van de leszwemmers. Dit zorgt voor een duidelijk beeld van het niveau en laat zien waar onze leszwemmers goed op scoren en waaraan er eventueel nog gewerkt moet worden.

Vereisten zwemdiploma’s: Zwemdiploma A | Zwemdiploma B | Zwemdiploma C

Other languages: Requirements swimming certificates | Anforderungen Schwimmabzeichen | Epreuves brevet de natation

Ook openen wij binnenkort een zwemles informatiepunt, waar begeleiders tijdens de zwemles meer informatie kunnen krijgen over de EasySwim zwemlessen en de voortgang van hun kind. Natuurlijk staat er ook een kopje koffie voor je klaar en is er een speelhoekje waar broertjes en zusjes zich kunnen vermaken.

 

Leuke zwemlessen bij Geusseltbad Maastricht met EasySwim ABC zwemmen

Neem contact op en ga voor het diploma A, B en/of C!

Heb je nog aanvullende vragen over EasySwim ABC zwemlessen bij het Geusseltbad? Stuur een e-mail naar zwemlessen@maastricht.nl met jouw vraag en (contact)gegevens, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Bellen kan natuurlijk ook! Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 43 – 350 45 00.