turbo-zwemmen-slider-3

Turbo zwemmen

 

Wilt u uw kind op een leuke en snelle, maar ook verantwoorde manier het zwemdiploma laten halen? Tijdens de zomervakantie kan uw kind in slechts tien dagen het A- (of B-)diploma halen! Samen met Timo en Tina Turbo beleeft uw kind iedere dag een nieuw en onvergetelijk zwemavontuur, waarbij de alle vereisten voor het diploma leren. Wij maken van uw kind een Turboheld!

turbo-slogan

Ken je Timo en Tina Turbo al? Zij hebben in slechts 10 dagen tijd hun A-diploma gehaald in het Geusseltbad; wat een Turbohelden! Ook jij kunt deze zomervakantie – net als Timo en Tina – een echte Turboheld worden. Je gaat 10 dagen lang je eigen wateravontuur beleven, door dagelijks drie uurtjes op turbotraining te gaan! Elke dag beleef je een nieuw avontuur, in en rondom het water. Zo ga je met je eigen vlot naar de overkant, spring je als een echte Turboheld met kleren aan het water in en schiet je als een speer door het zwembad, dat is pas stoer! Je leert tal van Turbohelden-trucjes, zodat je alle vereisten voor je diploma onder de knie krijgt. Je heldendaden worden beloond, maar de mooiste prijs ontvang je natuurlijk aan het einde: je heldencape én zwemdiploma A (of B)!

De cursus Turbozwemmen vindt plaats in het Geusseltbad in Maastricht. De lessen worden gegeven onder leiding van gediplomeerde instructeurs.  Tijdens de Turbocursus zijn kinderen onbewust intensief bezig met het leren van alle vereisten voor het zwemdiploma A. De lessen zijn zo ingericht dat alle technieken op een leuke en gevarieerde manier aan bod komen. Na het succesvol doorlopen van het ‘avontuur’ ontvangt de held het officiële A- of B-diploma. Dit is alle Turbohelden tot nu toe gelukt!

turbo-zwemmers-tina-timo

Praktische informatie

De 10-daagse Turbohelden cursus voor zwemdiploma A is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, die enigszins watervrij zijn. Op 5 juli moeten kinderen ‘testzwemmen’, om te bekijken of ze in aanmerking komen voor het Turbozwemmen. Zo ja, dan gaan ze in groepjes van maximaal 5 kinderen aan de slag met Timo & Tina! Op de laatste dag van de cursus mogen de kinderen afzwemmen en ontvangen ze bij succes hun gepersonaliseerde A-diploma.

Ook kinderen die al op zwemles zitten kunnen deze zomer versneld hun A-diploma afmaken tijdens de turbocursussen. Afhankelijk van het lesniveau, wordt bepaald hoeveel turbodagen zij nodig hebben om op te gaan voor het zwemdiploma A.

Testles

Om deel te nemen aan de Turbocursus voor zwemdiploma A moeten kinderen enigszins watervrij zijn. De volgende vaardigheden worden in de gratis testles op 5 juli 2017 getoetst:
– In borstdiep water durven springen
– Zelfstandig een voorwerp van de bodem pakken in borstdiep water
– Zelfstandig drijven op de buik met het gezicht in het water
– Zelfstandig drijven op de rug, met oren in het water.

Wilt u meer weten over onze Turbo zwemlessen? Neem dan contact met ons op.

Kosten

De kosten van de 10-daagse Turbocursus voor zwemdiploma A bedragen €825. Voor zij-instromers die al zwemles hebben, wordt een aangepast tarief berekend op basis van niveau.

Ook kinderen die met turbo-tempo hun B-diploma willen behalen, kunnen deze zomervakantie aansluiten bij de cursus. De kosten hiervoor bedragen €400.

Opgeven kan via onze informatiebalie in het Geusseltbad.

Geef je snel op want vol=vol

Laat uw kind een Turboheld worden!

Wilt u uw zoon of dochter op een leuke en snelle, maar vooral ook verantwoorde manier zwemvaardig maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Stel uw vraag middels onderstaand contactformulier of bel met onze receptie via 043-3504500.

Contact-Turbo-zwemmen
Bezig met versturen