turbo-zwemmen-slider-3

Turbo zwemmen

 

Is er weinig tijd voor deelname aan zwemlessen door drukke werkzaamheden in het gezin of wilt u snel resultaat? In het Geusseltbad bieden wij tijdens de zomervakantie de mogelijkheid om binnen tien dagen het A-diploma te halen. Samen met Timo en Tina Turbo beleeft uw kind iedere dag een nieuw en onvergetelijk zwemavontuur. Dat wilt uw kind toch ook?

turbo-slogan

Al gehoord over Timo en Tina Turbo, die in slechts tien dagen tijd hun A-zwemdiploma behaalden? Wauw, wat een helden zeg, uuuuh wat een Turbo helden!

Ook jij kunt net als Timo en Tina tijdens de zomervakantie een echte Turbo held worden. Ga tien dagen elke dag drie uurtjes op turbotraining en beleef je eigen wateravontuur. Een echte belevenis dus! Je gaat elke dag aan de slag in en rondom het water. Zo ga je met je eigen vlot naar de overkant. Ook spring je als een echte Turbo held met kleren aan het water in en schiet je als een speer door het water, dat is pas stoer! Je leert tal van Turbo helden trucjes die je na tien dagen onder de knie hebt! Elke dag is er weer een nieuwe verrassing en soms word je voor je heldendaden beloond. De mooiste prijs ontvang je aan het eind van dit Turbo zwemavontuur, namelijk je A-zwemdiploma!

*De cursus Turbo zwemmen vindt plaats in het Geusseltbad in Maastricht. De lessen worden gegeven onder leiding van gediplomeerde instructeurs.  Enkel in het geval bij een succesvol doorlopen ‘avontuur’ ontvangt de held (binnen 10 dagen) het officiële A-diploma.

turbo-zwemmers-tina-timo

Praktische informatie

Turbo zwemmen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar die de basiselementen van zwemmen al onder de knie hebben. De 10-daagse cursus van 3 uur per dag is een intensieve zwemcursus die voldoet aan de eindtermen van het A-diploma. De lessen zijn zodanig ingericht dat op een plezierige wijze alle technieken aan bod komen.

Tijdens de les wordt er regelmatig een pauze ingelast, waarbij er tijd is om een Turbo drank te drinken en een Turbo snack te eten. De groep bestaat uit maximaal 7 kinderen en tijdens de laatste lesdag zwemmen de kinderen af.

Testles

Om deel te nemen aan de Turbo cursus voor zwemdiploma A moeten kinderen de volgende vaardigheden beheersen. Deze worden in een gratis testles getoetst.
– In borstdiep water durven springen
– Zelfstandig een voorwerp van de bodem pakken in borstdiep water
– Zelfstandig drijven op de buik met het gezicht in het water
– Zelfstandig drijven op de rug, met oren in het water.

Wilt u meer weten over onze Turbo zwemlessen? Neem dan contact met ons op.

Kosten:
Deze tiendaagse zwemcursus kost € 825,-

Laat ook uw kind een Turbo held worden!

Wilt u uw zoon of dochter op een leuk en snelle, maar verantwoorde manier zwemvaardig maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Stel uw vraag middels onderstaand contactformulier of bel met onze receptie via 043-3504500.

Contact-Turbo-zwemmen
Bezig met versturen